Home Lookbook Shawls Our world About Stores Contact English ›
Terug naar het overzicht

It’s gymtime!

Alwéér sporten?

Natuurlijk heb je niet altijd zin om te sporten. En wij helaas ook dat veel sportscholen niet de meest inspirerende ruimtes zijn. Totdat daar uit het niets Rocycle verscheen op de Nieuwe Passeerdersstraat 12. Met een Cold Pressed Juicery bar in de ontvangst ruimte, sla je hier twee vliegen in een klap. Rocycle belooft een ‘party on een bike’ te zijn en niets is minder waar. In de donkere trainingsruimte – verlicht met kaarsen – staan ruim 30 fietsen op gepaste afstand van elkaar. Pas op, want eenmaal in het zadel ben je verslaafd. 45 of 60 minuten lang word je onder begeleiding van harde muziek gemotiveerd om jezelf maximaal te geven. De trainers doen alles voor vanop een podium en lopen rond voor persoonlijke aanwijzingen.
Schermafbeelding 2016-08-16 om 10.51.03

IMG_20160514_070643
De tijd vliegt en voor je het weet sta je voldaan onder een van de prachtige douches. Alleen al de extra faciliteiten zijn een reden om hier naar te toe te gaan. Geen gesleep met handdoeken van thuis, die horen hier bij de service. Op de weg naar buiten haal je je van te voren bestelde sapje op en ben je klaar voor de rest van de dag! Klik hier voor de website.

XML_Rocycle_2880px-003

Toch liever yoga?

Naast spinnen lenen zulke hippe ruimtes zich natuurlijk ook erg goed voor yoga. The Conscious Club op de Lauriergracht 142 is zo’n ruimte. Het houdt in het midden tussen een yoga club & een heerlijke plek om een acai bowl te nuttigen. Ze geven verschillende yoga klasjes op afwisselde dagen. Zo kom je er achter welke vorm van yoga bij jou past. Ben jij bijvoorbeeld meer voor Hatha yoga, waar de oefeningen statisch worden uitgewerkt of Vinyassa Yoga, waar de oefeningen door middel van vloeiende bewegingen worden uitgevoerd. Op zondag middag om 12:00 is er altijd een klasje van een leraar in training en deze klasjes zijn gratis te bezoeken. Tip: schrijf je wel even online in!

static1.squarespace-1

5c8400723676bdbcb03135b8816ead1dd1822d5b_57226ca6a6a07

Dus, trek jij de sportieve schoenen aan? Laat ons weten wat jouw favoriete place-to-gym in Amsterdam is!

Liefs,

Stroke Amsterdam

Lees ook