Home Lookbook Shawls Our world About Stores Contact English ›
Terug naar het overzicht

It’s gymtime!

Alwéér sporten?

Natuurlijk heb je niet altijd zin om te sporten. En wij helaas ook dat veel sportscholen niet de meest inspirerende ruimtes zijn. Totdat daar uit het niets Rocycle verscheen op de Nieuwe Passeerdersstraat 12. Met een Cold Pressed Juicery bar in de ontvangst ruimte, sla je hier twee vliegen in een klap. Rocycle belooft een ‘party on een bike’ te zijn en niets is minder waar. In de donkere trainingsruimte – verlicht met kaarsen – staan ruim 30 fietsen op gepaste afstand van elkaar. Pas op, want eenmaal in het zadel ben je verslaafd. 45 of 60 minuten lang word je onder begeleiding van harde muziek gemotiveerd om jezelf maximaal te geven. De trainers doen alles voor vanop een podium en lopen rond voor persoonlijke aanwijzingen.