Home Lookbook Shawls Our world About Stores Contact English ›

Je vindt de kleding en accessoires van Stroke Amsterdam in exclusieve boutiques door heel Nederland, België en Duitsland.

Retailpartners

SY Lifestyle in Vlaardingen in Vlaardingen

Bij SY Lifestyle is Stroke Amsterdam al vanaf de start een vaste waarde in het aanbod van fashion voor de zelfbewuste vrouw. De bijna tijdloze ontwerpen van Berry Tielens in een trendy vormgeving en mooie kleurstellingen bieden elke vrouw, van bijna elke leeftijd de mogelijkheid om er perfect gekleed bij te lopen. Kortom een must voor elke fashionata!!

Korte Hoogstraat 16A
3131 BK Vlaardingen
010-470 08 31
http://sylifestyle.nl

Noah in Oosterbeek

Noah is een luxe kleding en schoenen winkel met topmerken als Stroke Amsterdam, By Malene Birger, Pinko, Elisabetta Franchi, Twin-Set en Tara Jamon. De schoenen collectie omvat o.a. Philippe Model, Michael Kors, Unisa, Tods, Sendra, Premiata en Pertini, aangevuld met accessoires als tassen, riemen, shawls en sieraden.

Optimale beleving vormt de rode draad bij Noah Oosterbeek. Die wordt niet alleen bereikt door het showen van een aantrekkelijk en uitgebalanceerd assortiment schoenen, maar zeker ook door het waanzinnig mooie interieur, de perfecte service (inclusief een overheerlijke espresso ) en de uitdagende, soms een tikkeltje eigenzinnige collectie in het midden- en hoog segment. Het aanbod wat zowel de schoenen als de damesmode betreft, is breed en bijzonder gevarieerd: van gemakkelijk draagbaar tot superchique.

Utrechtseweg 110a
6862AP Oosterbeek
026-7676552
http://www.noahoosterbeek.nl/

See Fashion in Bilthoven

Wij zijn erg blij met de collectie van Stroke Amsterdam in onze winkels in Zeist en Bilthoven.
De collecties worden altijd goed opgepakt door onze klanten en ook de shawl collecties zijn niet meer weg te denken uit onze winkels.

Nachtegaallaan 18 b
3722 AB Bilthoven

http://seefashion.nl/